Arrangementer

Arrangementer


Fællessang

Som højskolelærer, musiker og foredragsholder har jeg stor erfaring i at spille til fællessang og skabe en munter og meningsgivende, musikalsk oplevelse i samspil med deltagerne. Mit repertoire spænder vidt: Fra klassiske højskolesange til rytmiske evergreens. Det må gerne være poetisk og bevægende, men også gerne sjovt og swinge. Vi tilpasser sammen sangvalget til målgruppen. Og jeg kommer selvfølgelig med forslag, baseret på min erfaring af, hvad der virker godt. Sangglæden er i centrum i fællessangen.

Foredrag & Fællessang

Ønsker I lidt mere at "tygge på", tilbyder jeg også musikalske foredrag, hvor jeg kobler egne og andres sange til mine forskellige fagområder. Til daglig er jeg højskolelærer på Højskolen Skærgården, hvor jeg beskæftiger mig med almen trivsel, kreativitet og livsudfoldelse. Med et foredrag kombineret med fællessang får I en inspirende indføring i nogle af de tanker og teorier, jeg arbejder ud fra i mit arbejde med voksne i alle aldre - krydret med sange, som så at sige synger med på emnerne.


Koncert

Ønsker I en stemnigsfyldt og bevægende musikalsk oplevelse, er en koncert, hvor jeg spiller mine egne sange og kompositioner måske noget for jer. Gennem de seneste 10 år har jeg skrevet en række sange på dansk og engelsk, som på forskellig måde dykker ned i livets mange facetter. Her mødes det musikalske og det melankolske og krydres med det muntre. Der er mulighed for at kombinere sange med instrumentale klaverstykker. Lyt til mine sange og komposititioner på min Youtube-kanal.


Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om, hvad I har brug for.Michael Møller Andersen Fællessang Komponist